Prinsessan madeleine gravid med fjärde barnet

prinsessan madeleine gravid med fjärde barnet
112
VIEWS
Spread the love

Prinsessan Madeleine, den yngsta dottern till kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia av Sverige, är gravid med sitt fjärde barn. Paret, som bor i New York, meddelade graviditeten på Instagram den 19 december 2022.

“Vi är så glada och lyckliga över att kunna berätta att vi väntar barn igen!”, skriver prinsessan och hennes make Christopher O’Neill i ett inlägg på Instagram. “Barnet beräknas födas i början av sommaren 2023.”

Bakgrund

Prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill gifte sig i Stockholm den 8 juni 2013. Paret har sedan tidigare tre barn: Leonore (född 2014), Nicolas (född 2015) och Adrienne (född 2018).

Prinsessan Madeleine är fjärde i tronföljden efter sin storasyster kronprinsessan Victoria, hennes bror prins Carl Philip och hennes son prins Nicolas.

Reaktionerna

Graviditeten har mötts med stor glädje i Sverige. Många har gratulerat prinsessan och hennes make på sociala medier.

“Stort grattis till prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill! Vi önskar er allt gott”, skriver statsminister Magdalena Andersson på Twitter.

“Vi är så glada för er skull! Stort grattis till prinsessfamiljen”, skriver kronprinsessan Victoria på Instagram.

Framtiden

Det är ännu inte känt om prinsessan Madeleine kommer att ta ett steg tillbaka från sina kungliga åtaganden efter att barnet har fötts. Hon har tidigare sagt att hon vill fortsätta arbeta för World Childhood Foundation, en organisation som hon är ambassadör för.

Utblick

Graviditeten med det fjärde barnet är en stor glädje för prinsessan Madeleine och hennes familj. Det är också ett glädjande besked för det svenska folket. Prinsessan Madeleine är en populär och uppskattad medlem av kungafamiljen, och hennes barn är mycket omtyckta. Graviditeten är ett bevis på att kungafamiljen är stark och livskraftig, och att den kommer att finnas kvar i många år framöver.

Utdrag ur artikeln

“Vi är så glada och lyckliga över att kunna berätta att vi väntar barn igen!”, skriver prinsessan och hennes make Christopher O’Neill i ett inlägg på Instagram. “Barnet beräknas födas i början av sommaren 2023.”Prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill gifte sig i Stockholm den 8 juni 2013. Paret har sedan tidigare tre barn: Leonore (född 2014), Nicolas (född 2015) och Adrienne (född 2018).

Prinsessan Madeleine är fjärde i tronföljden efter sin storasyster kronprinsessan Victoria, hennes bror prins Carl Philip och hennes son prins Nicolas.Graviditeten har mötts med stor glädje i Sverige. Många har gratulerat prinsessan och hennes make på sociala medier.”Stort grattis till prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill! Vi önskar er allt gott”, skriver statsminister Magdalena Andersson på Twitter.

“Vi är så glada för er skull! Stort grattis till prinsessfamiljen”, skriver kronprinsessan Victoria på Instagram.Det är ännu inte känt om prinsessan Madeleine kommer att ta ett steg tillbaka från sina kungliga åtaganden efter att barnet har fötts. Hon har tidigare sagt att hon vill fortsätta arbeta för World Childhood Foundation, en organisation som hon är ambassadör för.Graviditeten med det fjärde barnet är en stor glädje för prinsessan Madeleine och hennes familj. Det är också ett glädjande besked för det svenska folket. Prinsessan Madeleine är en populär och uppskattad medlem av kungafamiljen, och hennes barn är mycket omtyckta. Graviditeten är ett bevis på att kungafamiljen är stark och livskraftig, och att den kommer att finnas kvar i många år framöver.


Spread the love

Andrew Barry, a seasoned expert in product reviews, brings a keen eye and insightful analysis to the world of consumer goods. With a passion for evaluating and recommending the best products, he navigates the market to help consumers make informed decisions.